Онлайн анкета проучва нагласата на родителите относно начина, който предпочитат да

...
Онлайн анкета проучва нагласата на родителите относно начина, който предпочитат да
Коментари Харесай

Тръгна онлайн анкета как да учат децата

Онлайн анкета проучва нагласата на родителите по отношение на метода, който избират да протича образователният развой в учебните заведения на децата им предвид на усложнената епидемологична конюнктура в страната. Проучването е дело на на Институтът за проучвания в образованието и Асоциация Родители.

Всеки, който попълни анкетата, може да уточни дали избира образованието да е присъствено или онлайн за всички, дали единствено част от учениците да преминат онлайн или пък да се вкара смесена форма (комбинираща присъствено и онлайн образование по избрана схема). Посочват се и за какъв брой време съгласно тях е уместно да се мине към отдалечени уроци.

Родителите могат да споделят какви биха били главните провокации при провеждането на онлайн образование за детето или децата им.

Прави се и изследване на мотивацията на хлапетата да учат, като има опция да се дадат отговори за до 3 деца.

Анкетата е напълно анонимна и лишава не повече от 10 минути.

Родителите обаче би трябвало да посочат своя пол, възраст, обучение, приказваме език в фамилията, дали столицата, огромен или дребен град. В кой клас и какво учебно заведение посещава детето им. Имат опция да дадат отговор и за повече деца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР